Despre noi

În anul 2007 am deschis prima dată un birou de asigurări. Din acel moment, zi de zi am intrat în contact cu oameni pe care i-am ajutat să-și țină mașinile și pe ei înșiși în siguranță și i-am sprijinit ori de câte ori a fost nevoie. Am întâlnit nenumărate cazuri și am vorbit cu mii de persoane, iar pe fiecare în parte am tratat-o cu seriozitate și interes.

Când ajungi într-un birou de asigurări, e inevitabil să nu începi o conversație, iar subiectul principal este mașina ta. Așa se face că am ascultat multe povești ale clienților noștri și am încercat să îi îndrumăm de fiecare dată când am simțit că îi putem ajuta mai mult.

De cele mai multe ori, conversația noastră se învârtea în jurul problemelor pe care oamenii le au când vor să-și înmatriculeze mașina, a tuturor actelor pe care le au de completat și a hățișului birocratic și instituțional prin care nimeni nu te ghidează.

Am identificat astfel o nevoie: aceea de a-i ajuta pe oameni să-și înmatriculeze mașina mai repede, fără prea multă bătaie de cap. Lucrând de mai bine de 12 ani în acest domeniu, cunoaștem toate detaliile care contează foarte mult, atunci când vrei să simplifici acest proces.

Așa a apărut Premium Support; pentru a pune la dispoziția ta specialiști în înmatriculări auto care să te ghideze pas cu pas în acest proces sau care să facă toată treaba în locul tău.

Vrei să te ajutăm cu înmatricularea mașinii? Contactează-ne!