Servicii Radiere Auto în Iaşi - Documente Radiere Auto

Radiere auto in Iasi

Radierea auto este singura modalitate legala prin care cei care detin un autovehicul il pot scoate din evidenta autoritatilor cu atributii in domeniul rutier.

Procedura de radiere se vrea a fi una simpla si rapida cu conditia ca dosarul necesar sa contina toate documentele cerute de legislatia in vigoare.

Mai jos vom detalia in amanunt care sunt situatiile in care se poate cere radierea masinii dar si care sunt pasii ce trebuie parcursi pentru radierea autovehiculelor.

Care sunt situatiile in care proprietarul unui autoturism poate cere radierea?

Proprietarul unui autovehicul poate cere radierea acestuia in urmatoarele situatii:

  • Radiere auto la cerere (atunci cand se doreste scoaterea definitiva din circulatie autovehiculului). Pentru a vedea pasii ce trebuie urmati si documentele necesare acceseaza sectiunea dedicata radierii la cerere
  • Radiere auto prin dezmembrare (atunci cand autoturismul este preluat de un centru de dezmembrari auto sau este casat). Pentru a vedea pasii ce trebuie urmati si documentele necesare acceseaza sectiunea dedicata radierii prin dezmembrare
  • Autovehiculul este scos din tara(exportat)
  • In cazul furtului autoturismului
  • In cazul realizarii partajului de proprietate in divort
  • Sentinta judecatoreasca

Ce demersuri presupune radierea autovehicului?

Radierea auto presupune 2 etape:

  • Radierea Fiscala de la Primarie - Directia Taxe si Impozite Locale ( aici se face solicitarea scoaterii de pe ROL-ul proprietarului a vehiculului ce urmeaza a fi radiat)
  • Radierea din evidentele politiei, biroul inmatriculari - Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor IASI. (aici se depun documentele in vederea radierii autovehiculului de pe numele proprietararului)

Acte Necesare - pentru a vedea care sunt documentele necesare la radierea auto pentru fiecare caz in parte te rugam sa accesezi sectiunea dedicata:

ACTE NECESARE RADIERE AUTO LA CERERE

ACTE NECESARE RADIERE AUTO PRIN DEZMEMBRARE

Premium Suport Iasi ofera servicii de radiere auto in toate situatiile mentionate mai sus la cele mai mici preturi din Iasi . Scapa de grija intocmirii dosarului pentru radiere auto, statului la cozi si a timpului pierdut apeland la serviciile noastre.

Premium Suport mai ofera si servicii de pregatire acte auto(dosar) si inmatriculari auto in judetul Iasi.